SHERBIMET TONA

Projektim, zbatim sisteme Ngrohje-Ftohje-Ventilim

Projektim dhe zbatim për impiantet mekanike

Projektim dhe zbatim për impiantet elektrike

Punime civile dhe industriale

RRETH NESH

Projektet tona-ku perfshihen rezidenca individuale ,objekte multifamiljare,objekte industiale,qendra tregtare,projekte interieri,sistemime,shfaqin nje vazhdimesi te pagabueshme projektimi arkitektonik. Projektim,zbatim dhe supervizim Projektet tona-ku perfshihen rezidenca individuale ,objekte multifamiljare,objekte industiale,qendra tregtare,projekte interieri,sistemime,shfaqin nje vazhdimesi te pagabueshme projektimi arkitektonik.Projektim,zbatim dhe supervizim.

PROJEKTET TONA

PARTNERET

Midea
Aquatherm-Mj
Cordivari
Toshiba
Carrier
Daikin