“Albanian Engineering Construction’’ sh.p.k është një kompani lider në instalimin, kontrollin dhe menaxhimin sistemeve të ajrit të kondicionuar, sistemeve te ngrohjes, sistemeve te mbrojtjes kundërzjarrit, sistemeve elektrike, sistemeve hidraulike si dhe të sigurisë. Ne sigurojmë konfortin, sigurinë dhe produktivitetin maksimal të cdo ambienti. Avantazhi ynë eshte instalimi i të gjtha sistemeve, sipas standardeve ndërkombetare. Me një eksperience te madhe në Qendra Biznesi, Banka, Hotele, Restorante, Qendra Tregtare, Spitale, Fshatra Turistike dhe  Shkolla, ne sigurojme përformancën  maksimale bazuar në zgjidhje teknike duke bashkepunar me projektuesit me te mire. “Albanian Engineering Construction” ofron shërbime të konsulencës për cdo projekt  për përputhshmerinë e tij me standartet europiane dhe nivelin e kursimit energjitik duke ju rekomanduar sistemin më të mirë të mundshëm konform nevojave tuaja.

Të gjtha produktet, teknologjitë apo zgjidhjet tona janë të certifikuara sipas standardeve ndërkombëtare të cilësisë. Partnerët tanë janë; GEBERIT, Siemens, ABB, Wilo, Calefi, Toshiba, Carrier, Argo, Daikin të gjithë lider në fushën e produkteve dhe sistemeve të sipërpërmendura.

VIZIONI YNE

"Të jemi korrekt, të ndihmojmë me konsulencën tonë duke siguruar zgjidhje, produkte, sisteme dhe shërbime të një niveli sa më të lartë dhe me mirëbesim të realizojmë projektet më të mira për investitorët dhe partneret."