midea-albania

Kondicioner Midea Gaz ekologjik ♻️R32

✅ 5 vjet Garanci(10 vjet me kontratë)
✅Kursim energjie↘️ 60% inverter A+++
✅Kontroll Wifi 📱 nëpërmjet telefonit
✅Filtra anti-bakterial për të pastruar ajrin
✅Punon në kushte ekstreme ❄
✅Paguaj me këste vetëm me kartë identiteti,aprovim per 10 minuta!

clima-line-albania

Clima Line ofron sisteme HVAC të markës Midea. Tek Clima Line do të gjeni kondicioner Midea murale, tokësor, kasetë, sisteme chiller – fancoil, sisteme aspirim – ventilim, instalim dhe garanci, per ambjente rezidenciale dhe komerciale.

Ndihmojmë me konsulencën tonë duke siguruar zgjidhje, produkte, sisteme dhe shërbime të një niveli sa më të lartë,dhe me mirëbesim të realizojmë projektet më të mira për investitorët dhe partneret.

Kontakt: +355 68 60 77 444
Adresa: Kliko ketu

Kondicioner multi split inverter Midea

Seria:Kondicioner Midea 09k BTU Blanc
Tipi: Mural
Modeli: MA-09NXD0-I
Teknologjia: Inverter
Gaz: R32

Kondicioner Midea A++, A+++, A+

Series:Kondicioner Midea 12kBTU Blanc
Type: Wall Type
Model Code: MA-12NXD0-I
Technology: Inverter
Refrigerant: R32

Kondicioner Midea A++, A+++, A+

Series:Kondicioner Midea 18kBTU Blanc
Type: Wall Type
Model Code: MA-18NXD0
Technology: Inverter
Refrigerant: R32

Kondicioner Midea A++, A+++, A+

Series:Midea Blanc 24kBTU
Type: Wall Type
Model Code: MA-24NXD0
Technology: Inverter
Refrigerant: R32

Series: Kid Star 12kBTU
Type: Wall Type
Technology: Inverter
Refrigerant: R32

Series: Kid Star 12kBTU
Type: Wall Type
Technology: Inverter
Refrigerant: R32

Kondicioner Midea Inverter Multisplit

Series: MFAU 12kBTU – 1 Phase
Type: Floor/Ceiling
Technology: Inverter
Refrigerant: R410a

Kondicioner Midea 9, 12, 18, 24 BTU

Series: MUE 18kBTU 1Phase
Type: Floor/Ceiling
Technology: Inverter
Refrigerant: R32

Kondicioner Midea 9, 12, 18, 24 BTU

Series: MUE 24kBTU 1Phase
Type: Floor/Ceiling
Technology: Inverter
Refrigerant: R32

Kondicioner Midea 9, 12, 18, 24 BTU

Series:Prime 09kBTU
Type: Wall Type
Technology: Inverter
Refrigerant: R32

Kondicioner Midea 9, 12, 18, 24 BTU

Series:Prime 12kBTU
Type: Wall Type
Technology: Inverter
Refrigerant: R32

Kondicioner Midea 9, 12, 18, 24 BTU

Series:Prime 18kBTU
Type: Wall Type
Technology: Inverter
Refrigerant: R32